Om meg.

Kort om meg – mitt liv som mamma, designer og dagdrømmer.

mari-fisker

Hei!
Mitt navn er Mari Mathisen.

Mamma / grafisk designer / nordlending / webdesigner / dagdrømmer / hundeelsker / distré / tedrikker / turgåer / sjokoladeavhengig!

 

Vel, det var kort om meg. Kanskje det viktigste om meg eller mest passende om meg hvis man skal korte det ned til 10 punkter.

Mer om meg – tja, hva skal man si? Jeg er 32 år, opprinnelig fra Harstad men bor nå i Oslo sammen med min samboer og vår lille datter.

Jobber fulltid som markedsfører/designer i TTI, har allerede jobbet der i 5 år og trives veldig godt.

Så denne siden du er inne på nå er mitt sideprosjekt, mitt enkeltpersonsforetak, som jeg jobber med når det dukker opp noe. Synes det er veldig gøy å få litt kreative utfordringer, bli kjent med nye folk og firmaer, gjøre morsomme oppgaver – så send meg gjerne en forespørsel hvis det er noe du trenger.

Dagene mine er stort sett bygd opp på samme måte: stå opp, levere i barnehagen, dra på jobb, hente i barnehagen, lage middag, kvalitetstid med det lille fantastiske mennesket som kaller meg mamma, få henne i seng og så synke ned i sofaen med en kopp te – enten med en god serie på tven eller macen på fanget. Da drømmer jeg meg gjerne litt bort – enten i reiseønsker, flytteplaner, fremtiden eller i litt morsomt designarbeid!

Min prosess

Jeg jobber nok ganske likt som de fleste, starter med litt idémyldring og tar det videre derfra. Hopper kanskje av og til litt frem og tilbake, hit og dit, men ender stort sett opp på samme plass. Sammen med deg som kunde kommer vi frem til resultat begge kan si seg fornøyde med.

IDÉMYLDRING

RESEARCH

SKISSE

DESIGN

FINPUSS

FERDIG